Krokar-Handtag-Beslag

För att få en riktigt bra ordning i badrummet behöver du ha ett antal badrumskrokar för dina handdukar. Det kan också vara andra beslag så som hållare till toalettpapperet eller till en väggfast tvålkopp eller tandborstglas. Kanske vill du både ha badrumskrokar intill handfaten för de mindre handdukarna och några större badrumskrokar till dina badhanddukar på ett helt annat ställe i badrummet. Ofta kan man hitta serier med olika badrumskrokar som passar tillsammans och som skapar en snygg helhet i badrummet. Här på Badrumsportalen hittar du badrumskrokar, handtag, knoppar och alla badrumsbeslag som du behöver till ditt badrum.

Utvalda varumärken

Krokar som passar alla. Stort utbud. -De flesta kan även monteras utan hål i väggen!
Stilren krok i krom.
Knoppar, handtag & beslag för ditt badrum. Snabba leveranser, skruv ingår gratis!

Nyheter

Krokar som berör
Fräcka designkrokar i aluminium.

Handla Produkter - Krokar-Handtag-Beslag

maze
Vägghängare Bill L Bill L, Svart maze
Bill L från svenska Maze är en stilig krok som passar bra i hela hemmet som en funktionell och smakfull...
Pris från 1 249
Beijer Bygg
SKJUTDÖRRSKENA 3197 2000MM
Skjutdörrsskena till beslagsats Roll 25.
Pris från 449
Scherlin
Hallkrok 3 - ek
Hallkrok 3 i oljad ek och aluminium.
Pris från 2 025
Habo
Dörrhandtag New York Habo Krom
Dörrhandtag av mässing med returfjäder avsett för ytterdörr med modullåskista. Passar till dörrtjocklek 38-70 mm....
Pris från 306
Skånska Byggvaror
För säkerhetsdörr Beslagspaket ASSA 2002
Förnicklat.
Pris från 1 599
Habo
Containerhjul Metall
Svängbart containerhjul av stål. Hjul av gummi. Måttangivelser i millimeter. Angivna värden för maxvikt är per...
Pris från 209

Reportage, tips & idéer

Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.
Vi hjälper dig att hitta rätt ibland alla leverantörer och tillverkare som finns på badrumsmarknaden.

Krokar-Handtag-Beslag

För att få en riktigt bra ordning i badrummet behöver du ha ett antal badrumskrokar för dina handdukar. Det kan också vara andra beslag så som hållare till toalettpapperet eller till en väggfast tvålkopp eller tandborstglas. Kanske vill du både ha badrumskrokar intill handfaten för de mindre handdukarna och några större badrumskrokar till dina badhanddukar på ett helt annat ställe i badrummet. Ofta kan man hitta serier med olika badrumskrokar som passar tillsammans och som skapar en snygg helhet i badrummet. Här på Badrumsportalen hittar du badrumskrokar, handtag, knoppar och alla badrumsbeslag som du behöver till ditt badrum. Ge ditt badrum den där lilla sista "touchen" med dina favoritkrokar eller beslag. Klicka på bilden eller logotypen i utställningsrutan så kommer du direkt till tillverkarnas hemsidor.

Badrumskrokar för alla badrum och alla stilar

Badrumskrokar handtag och beslagGenom att välja olika krokar, handtag och beslag till ditt badrum så kan du skapa olika effekter. Med eleganta, slimmade handtag i stål eller rostfritt får du ett diskret och lite lyxigt intryck. Originella knoppar och beslag i sten eller metall skänker en särpräglad och unik känsla till ditt badrum. Välj till krokar till handdukar, toalettpapper och liknande som matchar dina knoppar och beslag så får du en skön enhet i ditt badrum. För att titta närmare på en särskild tillverkare av badrumskrokar så klickar du direkt på deras logga i rutorna här nedanför.

När du har kommit in på tillverkarens hemsida kan du läsa mer information om deras produkter och också se var deras närmaste återförsäljare finns i förhållande till var du bor. För hur smidigt än nätet är, så vill man kanske ändå känna på de produkter man tänker bestämma sig för att köpa. Genom återförsäljarlistorna skall du alltid kunna hitta en återförsäljare som finns nära din bostadsadress. Vill man ändå gå hem och fundera trots att man har klämt och känt på badrumskrokarna så finns det många webbshoppar som säljer tillverkarnas produkter.

Annonser