Bo i badrummet

 

Visst skulle det lika gärna kunna vara ett sovrum eller ett vardagsrum som bilden visar. Det är just det som är det absolut säkraste tecknet på att du kommit rätt.

Det lilla undanskymda badrummet som bara husets boende hade tillträde till har genomgått en förvandling väl värd att nämna. Idag släpper vi mycket hellre in våra gäster i vårt stora, nya badrum än till den trånga, lilla gästtoaletten. Det är här vi breder på med allt vad vi kan tänka oss. Glitter, glamour, flärd och lyx i överflöd blir en syn för besökaren. Du kan till och med använda toalettens utrymme till en stillsam stund av vila och ro.

Härlig vila i det nya badrummet från Aqua royal 

Guld i överflöd ger en lyxig känsla och de stora härliga lamporna, andas egentligen väldigt mycket vardagsrum men gör sig ypperligt bra tillsammans med den överdådiga guldramen. Att dessutom kunna vila i badrummet, exempelvis läsa en tidning på divanen är också lyxiga saker som gör ditt badrum till just det där lilla extra, som tål att visas upp. 

 

     Kakelserien Look från Golvabia

Visst kan många av oss tycka att det lätt blir för mycket av det goda och vi kanske ändå till sist väljer ett mer avskalat och lite striktare alternativ av badrum. Denna variant från Golvabia, är mycket renare och friare från överflödiga textilier men kan väl ändå kalla sig för något av en smällkaramell bland varierande designer i badrummen. Mild och mjuk rosa ton, tillsammans med grått ger en behaglig pastellkänsla och ett pudrigt utseende.

 

Läckert designat badrum från Inter kakel

En annan, lite starkare rosa ton har Interkakel vågat sig på att designa. Rosa väggar, vita porslinshandfat och en vackert öppen dusch med mosaikvägg som ger denna romantiska badrumsinredning sin alldeles speciella framtoning. Det blir både modernt, stilrent och romantiskt på en och samma gång.

Bland de personer, av alla oss som skall välja passande badrumsinredningar, finns vi som vill ha lite av det där lyxiga. Man önskar sig en ombonad, varm och lyxig känsla men inte för mycket. Det skall se modernt och trendigt ut men det får absolut inte bli avskalat och opersonligt.

Guldigt och lyxigt badrum från Eurobad

För alla i den här kategorin skulle kanske denna variant kunna passa. Två ljuskronor som drar blickarna till sig och ger ett ombonat och varmt välkomnande. Sedan en modern öppen bänk i mörkt trä med glasskiva och glashandfat. Det svarta golvet och väggarna i mosaik som går i bruna och guldiga toner gör att man lätt tycker om detta badrum. Trendig, lyxig, varm och personlig känsla på samma gång.

Stora plattor med halvgenomskurna rutor Interkakel

Till sist måste vi ändå få visa ett av alla dessa s.k. säkra kort, bland badrumsinredningar. Vitt och blått i fräscha kombinationer är ett koncept som aldrig känns omodernt eller förlegat. Det för tankarna till havet och det ger ett ljust och fräscht intryck. Med en ny fräck, rostfri belysning och några mörkblåa kuddar blir det riktigt ombonat och mysigt. Inred ditt badrum efter den devisen att du skall trivas och känna dig hemma där. Ett badrum skall, precis som andra rum, spegla de boende och deras stil och vad andra tycker är faktiskt ganska ointressant.

 

Redaktionen tipsar

  Det är fantastiskt hur mycket man kan hinna på en förmiddag - plötsligt fanns bara inredningen på plats. Rörläggaren hade redan varit där...
Badrumsrenovering? Det fanns absolut inte en tanke på att vi skulle renovera badrum... På sin höjd hade jag kunnat tänka mig att byta ut...
  Höstens inredningsmässa talar sitt tydliga språk när det gäller badrummen Med inspiration från naturen skapas lugna och rogivande badrum...

Annonser

Utvalda varumärken

Det viktigaste materialet i Vedums badrum är kunskap. Vedum ett personligt och tryggt val.
Fuktsäker Installation! Massor med smarta produkter för montering utan hål i väggen.
ASPEN ? ETT PERSONLIGT VAL. Färdigmonterade badrumsmöbler med 10 års garanti.