Duschväggar

Duschväggar är ett brett begrepp som innefattar allt i vägg-väg kring duschen. Med duschväggar håller du vattnet på plats och behöver inte en massa efterarbete med att torka efter du har duschat. En duschvägg kan vara enfärgad, genomskinlig eller mönstrad. Vissa tillverkare kan även bygga duschväggar precis efter dina personliga önskemål och då kan det verkligen bli precis så unikt och annorlunda som du önskar. En mycket snygg och praktisk detalj med duschväggar är att de går att vika in när man inte duschar. Detta skapar extra utrymme i badrummet och ger ett mycket mer öppet intryck.

Utvalda varumärken

Ifö har ett brett duschsortiment som täcker de flesta behov.
Alla våra nischdörrar med profiler längst med sidorna kan justeras på bredden.
Välj bland nordens största duschutbud och sätt din personliga touch på badrummet.
Raka duschväggar för hörn
För dig som söker duschväggar har vi ett stort utbud.

Nyheter

Rundad Lyxig Duschhörna från RoyalBath
Lyxig duschhörna med svängda glas i flera storlkar. Tillgänglig i mässing, mattsvart och krom. Besök CABINEX för mer information.
Måttanpassade glas till låga priser från Roy
CABINEX lanserar nu måttanpassade duschväggar från RoyalBath till bra priser.
Lyxigt duschhörn med mattsvarta detaljer frå
CABINEX lanserar lyxigt duschhörn från RoyalBath med mattsvarta detaljer i ett flertal storlekar.
Innovativt gångjärn för lyxiga duschdörrar
RoyalBath innovativt lyftgångjärn med dold lyftfunktion och dolda skruvar, finns i Svart Matt, Blank Mässing och Krom. Från CABINEX

Reportage, tips & idéer

Kakel och klinker är tåliga och nästan underhållsfria material
Det är lång livslängd på keramiska plattor. I det allra flesta fall till och med längre än byggnadens livslängd....
 
Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare!
En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker...
Du ska alltid framhäva badrummets absolut bästa delar och använda ytorna på ett effektivt sätt.
Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.
Med ett stort badrum har du alla chanser att få det precis som du har önskat...
Vi hjälper dig att hitta rätt ibland alla leverantörer och tillverkare som finns på badrumsmarknaden.

Duschväggar

Duschväggar är ett brett begrepp som innefattar allt i vägg-väg kring duschen. Med duschväggar håller du vattnet på plats och behöver inte en massa efterarbete med att torka efter du har duschat. En duschvägg kan vara enfärgad, genomskinlig eller mönstrad. Vissa tillverkare kan även bygga duschväggar precis efter dina personliga önskemål och då kan det verkligen bli precis så unikt och annorlunda som du önskar. En mycket snygg och praktisk detalj med en duschvägg är att den går att vika in när man inte duschar. Detta skapar extra utrymme i badrummet och ger ett mycket mer öppet intryck. Är dörrarna dessutom helt transparenta så gömmer de inte undan någon yta i onödan. Både små och stora badrum blir snygga med duschväggar och känslan av ett modernt och fräckt badrum blir ett faktum.

Hur vill jag ha mina duschväggar?

Duschväggar Koral Decoro ifrån italienska Mastella by Cellier

En duschvägg kan vara både fast och rörlig. Den fasta varianten sitter förankrad i väggen- och/eller golvet och dess läge är helt fast. En rörlig duschvägg är en vägg som du kan öppna och stänga som du vill. En fördel med en rörlig duschvägg är att den ofta går att föra intill väggen då duschen inte används. Man kan också välja på transparenta duschväggar, frostad duschvägg eller t.o.m duschvägg i en särskild färg. Mönstrade väggar är också ett vackert alternativ för den som vill ha lite extra liv i badrummet eller för den som vill utmana sig själv och andra i lite trendtänk.

En annan typ av duschväggar är den sorten som sitter fast förankrad mellan tak och golv och inte har någon som helst fästning i väggarna. Denna typ av duschvägg skapar en slags genomgångs dusch där du kan gå in på ena sidan och ut på den andra. Duschväggar har blivit ett mycket modernt och populärt alternativ i dagens badrum och skapar en riktigt härlig känsla i rummet. En fräck duschpanel bakom en transparent duschvägg visar på fräck design rakt igenom.

Redaktionen tipsar

  Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare! En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg...
Kakel och klinker är tåliga och nästan underhållsfria material Det är lång livslängd på keramiska plattor. I det allra flesta fall till och...

Annonser