Duschpaneler

Duschpaneler är ett modernt sätt att samla en hel mängd funktioner för duschandet på ett snyggt och smidigt sätt. Duschpaneler kan vara stora och breda men och smala och nätta i sitt utförande. Allt för att de skall passa in i just ditt badrum och till den stil som du har för övrigt. Här har vi samlat tillverkare av duschpaneler på ett enda bra och överskådligt ställe. Allt för att du enkelt skall hitta till leverantörer som faller dig i smaken och som har duschpaneler som passar i ditt badrum. En duschpanel kan gömma massor av olika funktioner och kanske är just det, den allra viktigast frågan att ställa sig innan man går vidare i sitt sökande.

Utvalda varumärken

Duschpaneler från ledande tillverkare hittar du i montrarna nedan. Köp en duschpanel och få mängder av olika funktioner i din dusch.

Duschpaneler med antingen nätdrift eller Batteridrift
Elektronikstyrd för centralblandare
FRONT - Stilrent utformade duschpaneler med dold förvaring.

Reportage, tips & idéer

Tips och idéer för badrumsrenoveringar.

 
Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare!
En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker...
Vi hjälper dig att hitta rätt ibland alla leverantörer och tillverkare som finns på badrumsmarknaden.
Med ett stort badrum har du alla chanser att få det precis som du har önskat...
Du ska alltid framhäva badrummets absolut bästa delar och använda ytorna på ett effektivt sätt.
Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.

Duschpaneler

Duschpaneler är ett modernt sätt att samla en hel mängd funktioner för duschandet på ett snyggt och smidigt sätt. Duschpaneler kan vara stora och breda men och smala och nätta i sitt utförande. Allt för att de skall passa in i just ditt badrum och till den stil som du har för övrigt. Här har vi samlat tillverkare av duschpaneler på ett enda bra och överskådligt ställe. Allt för att du enkelt skall hitta till leverantörer som faller dig i smaken och som har en duschpanel som faller i smaken och passar in i ert badrum. En duschpanel kan gömma massor av olika funktioner och kanske är just det, den allra viktigast frågan att ställa sig innan man går vidare i sitt sökande.

Vad kan duschpaneler göra?

duschpaneler från arrowEn duschpanel sitter monterad mot vägg eller ibland med en distans en bit ifrån väggen. Ofta används duschpaneler i fasta duschbyggen där man har ett helkaklat utrymme, i ett hörn, eller fritt på en vägg med en duschvägg utanför. En duschpanel kan innehålla massor av härliga detaljer så som olika typer av strålar, olika intensitet och ofta med flera olika typer av munstycken. Alla varumärken, som syns här nedanför, är alla tillverkare eller leverantörer av duschpaneler och har unika sortiment på sina egna hemsidor. Genom att klicka direkt på deras loggor eller bilder så kommer du direkt in på deras egen hemsida och kan titta på allt vad de har att erbjuda. Du kan också läsa mycket om duschpaneler och få mycket bra tips kring din installation. När du väl har hittat en tillverkare som du gillar så skall du leta efter deras återförsäljarlista. Där kan du hitta information om vart deras närmaste återförsäljare håller till och se hur de ligger till i förhållande till var du själv bor. Låt dina egna behov styra när du väljer din duschpanel!

Redaktionen tipsar

  Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare! En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg...

Annonser