Handdukstorkar

Smarta handdukstorkar för fräcka badrum

Med handdukstorkar med vattenburen eller elektrisk uppvärmning har du alltid härligt varma handdukar. Handdukstorkar finns både i enkla utföranden och i påkostade, designade varianter. Handukstorkar värmer både handduken och hjälper till att värma upp hela badrummet. Dessutom får du med hjälp av handdukstorkar också en snygg installation på väggen i ditt badrum. Kromad, borstad, mässing eller infärgad metall. Alla tänkbara varianter av handdukstorkar finns på marknaden idag och det är nästan bara dina egna idéer som sätter gränser. Gränser för hur iögonfallande du vill vara eller gränser rent storleksmässigt. För idag kan en handdukstork vara både bred, hög och olikformad. Upptäck utbudet från ledande leverantörer av handdukstorkar här hos oss på Badrumsportalen.

 

Utvalda varumärken

Med en elektrisk handdukstork har du alltid varma handdukar. Lyxigt och skönt.
Nordhems handdukstorkar kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design.
Vattenburen handdukstork som håller torrt i våtrummet. Finns även i fler modeller
Den elektriska handdukstorken LINE finns i runt eller kantigt utförande.
Känslan när du kliver ur duschen och omfamnar dig med en varm handduk.
Störst sortiment - bäst priser! Besök vår Webshop.
Ny katalog ute nu!
Somatherms elektriska handdukstorkar för den sköna badrumskomforten.
Unna dig själv lite vardagslyx med varma och torra handdukar.
Purmos badrumsradiatorer - en elegant inredningsdetalj.

Nyheter

Nya Handdukstorkar
Välkommen in och se våra nya snygga handdukstorkar!
Ecodesign direktivet – nya villkor för handd
LVI:s handdukstorkar Jarl och Alaid har uppdaterats till att uppfylla förordningens direktiv
Ny projekttork från Purmo!
Purmo lanserar nu en ny, minimalistisk projekttork i Norden, Purmo Nevis
Macro Design lanserar stilfulla handdukstork
Handdukstorkar från Macro Design finns i flera modeller, kulörer och storlekar. Detaljer och formspråk harmonierar perfekt med det övriga badrumssortiment.
Nya handdukstorkar
Här hittar du Virabs allra senaste handdukstorkar, både vattenburna och elektriska.

Reportage, tips & idéer

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?
 
Förverkliga din spa dröm!
Drömmen om ett njutfullt badrum med plats för flera aktiviteter samtidigt är nog den dröm som uppfyller oss, som går i badrumstankar, allra mest....
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde.
Varje år drabbas omkring 60 000 hem av en vattenskada....
 
Vem vill inte ha en varm handduk att linda in sig i efter duschen?
Den enormt lyxiga känslan av en uppvärmd handduk runt den blöta kroppen är en känsla som slår mycket annat....
Du ska alltid framhäva badrummets absolut bästa delar och använda ytorna på ett effektivt sätt.
Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.

Handdukstorkar

Handdukstorkar för torra, varma och sköna handdukar

Med handdukstorkar med vattenburen eller elektrisk uppvärmning har du alltid härligt varma handdukar. Handdukstorkar finns både i enkla utföranden och i påkostade, designade varianter. Handdukstorkar värmer både handduken och hjälper till att värma upp hela badrummet. Dessutom får du med hjälp av handdukstorkar också en snygg installation på väggen i ditt badrum.

Kromad, borstad, mässing eller infärgad metall. Alla tänkbara varianter av handdukstorkar finns på marknaden idag och det är nästan bara dina egna idéer som sätter gränser. Gränser för hur iögonfallande du vill vara eller gränser rent storleksmässigt. För idag kan en handdukstork vara både bred, hög och olikformad. Upptäck utbudet från ledande leverantörer av handdukstorkar här hos oss på Badrumsportalen.

handdukstorkar för alla behov vattenburna eller elektrisk handdukstork

Ingenting är väl så härligt som att svepa in sig i en riktigt varm och mjuk handduk när man kliver ut ur duschen eller stiger upp ur badkaret. Men handdukstorkar har så många mer uppgifter i badrummet än just vad namnet skvallrar om. Självklart är huvuduppgiften att förse dig med varma mysiga handdukar direkt efter duschen eller ett skönt dopp i ert badkar, men den hjälper även till att värma upp rummet i sig. Att skaffa en handdukstork till just ditt badrum behöver inte bli en dyr historia, utan med dagens utbud kan du här på badrumsportalen hitta det bästa av två världar och hitta både snygga och prisvärda varianter.

En smart sak med en handdukstork är att du kan sätta på- och stänga av efter dina egna behov. Innan du går och lägger dig i badkaret kan du slå på din handdukstork som sedan ser till att värma handduken så att den är riktigt härlig när du kliver upp igen. Låter du sedan handdukstorken stå på efter du använt- och hängt tillbaka handduken så ser den också till att handduken torkar igen och är redo till nästa gång det skall duschas eller badas. Genom att klicka på de olika "montrarna" nedan kommer du snabbt till de olika varumärken som säljer produkterna, antingen via webbshop eller genom återförsäljare eller i vissa fall både och.

Redaktionen tipsar

  Vem vill inte ha en varm handduk att linda in sig i efter duschen? Den enormt lyxiga känslan av en uppvärmd handduk runt den blöta...
  Förverkliga din spa dröm! Drömmen om ett njutfullt badrum med plats för flera aktiviteter samtidigt är nog den dröm som uppfyller oss,...
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde. Varje år drabbas...

Annonser