Värmande handdukstorkar

 

Vem vill inte ha en varm handduk att linda in sig i efter duschen?

Den enormt lyxiga känslan av en uppvärmd handduk runt den blöta kroppen är en känsla som slår mycket annat. Med en handdukstork på väggen får du både tillgång till den känslan men också en utmärkt torkhjälp när handduken är använd och blöt. Snabbt och energisnålt hjälper handdukstorken dig att snabbt få torra och varma handdukar igen.

Bilden är hämtad från Somatherm´s hemsida

Det fantastiska utbudet av olika modeller gör att alla kan hitta en handdukstork som passar just mitt, speciella badrum. Höga och låga modeller i både smala och breda utföranden ger oss fantastiska valmöjligheter och lösningar till våra badrum.

Handdukstorken kommer från Virab och heter Flexx krom

Många handdukstorkar är utformade med största fokus på funktion men allt fler har också en stor portion design och känsla i sitt utförande. Dagens moderna handdukstorkar förenar ofta dessa saker och du får en snygg och funktionell handdukstork i en behaglig form. Din handdukstork kan vara antingen vattenuppvärmd eller eluppvärmd. I ett mindre badrum kan en handdukstork fungera mycket väl som enda värmekälla. Har du dessutom golvvärme så räcker det bra till för att värma även ett större badrum.

                      Handdukstork i gjutgranit från LVI

För ett riktigt stort badrum, utan golvvärme kan ett par stycken värmekällor vara lösningen. Här syns en radiator i gjutgranit med kompletterande handdukshängare till. Ett snyggt element som smälter in i den övriga badrumsinredningen ger ett elegant intryck och i kombination med en snygg handdukstork blir det ett varmt och behagligt badrum som inbjuder till många, långa och sköna stunder.

Handdukstorken kommer från Carbe och heter Gemini

För stora familjer och många handdukar syns här en super läcker variant i borstat stål som ger en tuff och modern look i badrummet. Här blir det extra effektfullt då handdukstorken sitter på en ljus vägg alldeles intill den mörka, matchande väggen. Den stora bonuseffekten du får, tillsammans med de torra, varma handdukarna är det faktum att en energisnål handdukstork är en utmärkt fuktslukare. Du får ett torrare badrum utan problem med fukt, mögel och dålig lukt som följd. Flera funktioner i en och samma produkt gör handdukstorken till den universala badrumsutrustningen som ingen vill vara utan.

 

Redaktionen tipsar

  Höstens inredningsmässa talar sitt tydliga språk när det gäller badrummen Med inspiration från naturen skapas lugna och rogivande badrum...
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde. Varje år drabbas...
  Vem vill inte ha en varm handduk att linda in sig i efter duschen? Den enormt lyxiga känslan av en uppvärmd handduk runt den blöta...

Annonser

Utvalda varumärken

Med en elektrisk handdukstork har du alltid varma handdukar. Lyxigt och skönt.
Nordhems handdukstorkar kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design.
Vattenburen handdukstork som håller torrt i våtrummet. Finns även i fler modeller
Den elektriska handdukstorken LINE finns i runt eller kantigt utförande.