Badkar & Massagebadkar

Letar du efter badkar och massagebadkar har du hamnat rätt. Här hittar du inspiration när det gäller val av badkar, bubbelbadkar och massagebadkar. Ditt badkar och massagebadkar ska vara både snyggt och lätt att hålla rent. Det finns ett stort utbud av härliga badkar, både med och utan bubblor, här på badrumsportalen. I denna delmässa hittar du alla ledande aktörer som kan leverera badkar, bubbelbadkar och massagebadkar.

Utvalda varumärken

Svenska Neptun- Experten på Badkar,Bubblor & Massage. 26 år i branschen.
Design badkar i solid Acovi komposit. Beställ på egna mål och eget design.
Jacuzzi, originalet, nu hos Folkpool.
Den nyttiga lyxen. Ifö har många modeller på bad- och bubbelbadkar.
Unna dig en stunds avslappning i ett av våra bubbelbadkar.
Badkar med helfront går att lyfta upp fronten så man enkelt kan städa under
Ett komplett badrum projekt inspirerat av den ikoniska designen av Kartell tillsammans med kvaliteten hos Laufen.
Rena linjer i sköna material av yppersta kvalitet. Italiensk design! GLASS by CELLIER
Som direktimportör utan mellanhänder kan vi erbjuda dig bra kvalitet till rätt pris
Badkar från Reco säljs genom Duo Bad
Badkar i glas som du kan få med front i glasmosaik eller specialfront i andra varianter
Badkar av högsta kvalitet, med en design som skiljer sig från mängden.
Badkar med svängda kanter. fristående badkar med ställbara fötter.
Duravit - badkar med design av bl.a Philippe Starck. Fristående eller för inbyggnad.

Nyheter

X Collection – ny designkollektion till badr
Mare-serien är döpt efter det latinska ordet för hav. Fristående badkar i högklassig akryl med tidlösa former, breda kanter och smidig funktion.
Macro Design lanserar nya badkarsmodeller
Divine, ett stabilt och praktiskt badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med begränsat utrymme, men som vill både bada och duscha.
Värmdö Badkar
Med sina klassiska linjer och lätt rundade kanter ger Värmdö ett mjukt intryck. Det tillverkas i naturmaterialet gjutmarmor som ger slitstyrka och riktigt god förmåga att hålla värmen.
Fjällbacka Lucite Svart
Fjällbacka har smala sarger, osynliga fogar och är tillverkat i Lucite® – kvalitetsakrylen som ger en utomordentlig slitstyrka, en snygg slutfinish och en mjuk känsla mot huden.
Helgjutet Lejontassbadkar
Neptun presenterar världens första badkar tillverkat i kolfibermaterial,

Reportage, tips & idéer

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?
Till badkaret krävs en alldeles speciell typ av blandare som är gjord just för det ändamålet.
 
Förverkliga din spa dröm!
Drömmen om ett njutfullt badrum med plats för flera aktiviteter samtidigt är nog den dröm som uppfyller oss, som går i badrumstankar, allra mest....
 
Ett par tips vid renovering av badrum
På senare tid har badrummet fått mer och mer fokus. Från att ha varit ett litet krypin där vi borstat tänder och tvättat händer har det...
 
Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare!
En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker...
 
När solens strålar värmer och havsbrisens vind smeker lätt är inte steget långt till ett svalkande, svalt romantiskt inrett badrum.
De ljusa väggarna och de härliga vaserna med...

Badkar & Massagebadkar

Letar du efter badkar eller massagebadkar har du hamnat rätt. Här hittar du inspiration när det gäller val av badkar, bubbelbadkar och massagebadkar. Badkaret ska vara både snyggt och lätt att hålla rent. Det finns ett stort utbud av härliga badkar, både med och utan bubblor, här på badrumsportalen. I denna delmässa hittar du alla ledande aktörer som kan leverera badkar, bubbelbadkar och massagebadkar.

Klassiskt badkar eller ett massagebadkar för skön njutning

Vackra, moderna och klassiska badkar och massagebadkar

Idag har de flesta privilegiet att ha både dusch och badkar i sina boenden, i alla fall om man bor i eget hus och själv har möjlighet att disponera över sina ytor. Duschen ses fortfarande som den snabba lösningen, den hygieniska och fort överstökade. Även om duscharna också utvecklas och blir mer och mer avancerade med "duschpalats" massageduschar och inbyggda ångbastun så är fortfarande badkar och massagebadkar nr.1 för en avkopplande stund i badrummet. För några år sedan var det många som upplevde att massagebadkaret förde en del oljud som faktiskt störde den stilla stunden man ville ha i badrummet. Det gjorde gott för kroppen men inte lika gott för öron och stressnivå. Idag har detta kunnat reduceras med ny modern teknik och ett massagebadkar håller en mycket lägre ljudnivå idag än det gjort tidigare.

Titta extra noga på de varumärken som syns här nedan och genom att klicka direkt på deras bilder eller loggor kommer du till deras hemsidor och där kan du läsa dig till massor av bra information kring valet av badkar och massagebadkar. Du kan också få tips och idéer kring hur du skall tänka för att få ut mesta möjliga av ditt val. När det väl blir dags för köp vill man ju gärna besöka butiken, rent fysiskt och på tillverkarnas hemsidor finns nästan alltid en bra översikt över var deras återförsäljare finns placerade i landet. Förhoppningsvis finns det någon nära dig som kan ta sig tid och förklara vilka skillnader det finns och vad man skall tänka på innan man köper.

Vad styr valet utav badkar?

Naturligtvis sätter storleken på badrummet ramarna för vad som är praktiskt möjligt men det finns också andra, väl så viktiga aspekter på vilket badkar det till slut blir. Kanske är det så att någon i familjen har en ond rygg och skulle behöva lite härlig massage i badkaret eller så har ni flera barn (eller vuxna) som skulle bli överlyckliga om de kunde bada tillsammans. I fall som de vi nämnt här ovan är ett rejält bubbelbadkar att föredra. Där kan du själv styra när och hur mycket luft du vill släppa in genom munstyckena och kan på så vis kontrollera både kraften på massagen eller berget av bubblor när ungarna lever om som bäst.

När man är klar med vilka finesser man vill ha i sitt badkar är det dags att börja titta på det estetiska, nämligen utseendet. Vill du ha ett badkar i gammal stil med tassar, vill du ha ett badkar med badkarsvägg som hindrar vattnet från att hamna på golvet om du någon gång vill stå upp och duscha i ditt badkar, eller är det badkarets mått som är det avgörande? Naturligtvis är det så att ett badkarspris styrs mycket utav de finesser och den storlek som badkaret har. Ju större och mer fyllt med speciella detaljer och funktioner dess då dyrare blir ju badkaret.

Redaktionen tipsar

  Aldrig förr har det försakats så många garderober och gästrum som nu, alla till förmån för våra stora, moderna badrum. Dessa nya rum som...
  När solens strålar värmer och havsbrisens vind smeker lätt är inte steget långt till ett svalkande, svalt romantiskt inrett badrum. De...
…än bara väggar och golv. För att kunna skapa en tilltalande känsla i ditt badrum krävs det så mycket mera.  Det allra mest fantastiska med...

Annonser