Bänkskivor till badrum

Vackra bänkskivor i varierande material och form

Här presenterar vi snygga, hygieniska och praktiska bänkskivor till badrum från Sveriges ledande aktörer. Dagens bänkskivor finns i många olika material, t.ex. vacker natursten, skiffer och marmor eller moderna, stilrena material som betong, granit och komposit. En fin bänkskiva kommer ge ditt badrum ett väldigt stort lyft.
Varmt välkommen in i ditt nya badrum!

 

Utvalda varumärken

Underhållsfria bänkskivor i natursten. Hantverk av högsta kvalitet till bra priser.

Reportage, tips & idéer

Djungeln av laminatbänkskivor ger dig hur mycket som helst att välja bland.

Bänkskivor till badrum

Här presenterar vi snygga, hygieniska och praktiska bänkskivor till badrum från Sveriges ledande aktörer. Dagens bänkskivor finns i många olika material, t.ex. vacker natursten, skiffer och marmor eller moderna, stilrena material som betong, granit och komposit. En fin bänkskiva kommer ge ditt badrum ett väldigt stort lyft. Välkommen!

Att tänka på när man skall välja bänkskiva

Vackra bänkskivor till badrum i granit eller annat material
Bänkskivor av kompositmaterial uppskattas för att de är så lätta att hålla rena, fina och hygieniska. Det beror på att kompositmaterialets porer är mycket små och håller därför tvålrester, vätska och annan smuts på ytan vilket gör det väldigt enkelt att rengöra. Dessutom är bänkskivor som är tillverkade i kompositmaterial mycket tåliga. De här egenskaperna gör att komposit-bänkskivor passar väldigt bra i badrum hemma hos barnfamiljer eller i offentliga miljöer med hög påfrestning och frekvent användning.

Väljer man däremot en marmorskiva eller en bänkskiva i natursten som är mer känsligt kan det krävas en lite mer varsammare hantering. Men med rätt hantering kommer de här vackra naturmaterialen hålla mycket länge. Läs mer om hur du tar hand om din bänkskiva hos respektive tillverkares hemsida.

Annonser