Badrumsfläktar

En bra badrumsfläkt gör jobbet och fixar en bra ventilation

Immar spegeln i ditt badrum igen när du har duschat? Är rakningen eller sminkningen som rysk roulette? Väldigt många badrum är tyvärr byggda med för dålig ventilation. Men det finns en lösning på problemet. Man kan ganska enkelt kompensera en svag ventilation genom att montera en badrumsfläkt i badrummet och på så vis öka upp luftgenomströmningen.

 

Reportage, tips & idéer

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?
…än bara väggar och golv. För att kunna skapa en tilltalande känsla i ditt badrum krävs det så mycket mera. 
Det allra mest fantastiska med ett nytt badrum eller en...
Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.
Vi hjälper dig att hitta rätt ibland alla leverantörer och tillverkare som finns på badrumsmarknaden.
Med en våtrumsfläkt i badrummet behöver du inte oroa dig för fukt.
Med en kanalfläkt i badrummet så underlättas luftgenomströmningen.

Badrumsfläktar

Bra badrumsfläktar motverkar inte bara immiga badrum!

Immar spegeln i ditt badrum igen när du har duschat? Är rakningen eller sminkningen som rysk roulette? Väldigt många badrum är tyvärr byggda med för dålig ventilation. Men det finns en lösning på problemet. Man kan ganska enkelt kompensera en svag ventilation genom att montera en badrumsfläkt i badrummet, på så vis öka upp luftgenomströmningen. Bra badrumsfläktar motverkar inte bara immiga badrum utan förebygger dessutom både mögel- och fuktproblem. Alla rum i ett hus är förstås i behov av en bra luftgenomströmning och att ny friskluft som kommer in. Badrummet och andra våtrum som t e x tvättstugan utsätts för extra påfrestningar i form av fukt och väta är det desto viktigare med god ventilation. Med en våtrumsfläkt ser du till att fukt transporteras bort och håller badrummet torrt. Glädjande nog har aktörerna nedan som säljer våtrumsfläktar, insett värdet av fin design och man kan nu hitta riktigt snygga badrumsfläktar.

Badrumsfläktar för bra badrumsluft

badrumsfläktarTillhör du dem som njuter av långa varma duschar eller ett ångande hett bad på morgonkvisten? Då har du antagligen precis som oss andra märkt imman som lägger sig tjock på badrumsspegeln. Med en badrumsfläkt slipper du inte bara imman och stora köttsår vid rakningen, eller utpetade ögon när mascaran ska på utan även fuktproblem, såsom mögel och dålig lukt. De svenska tillverkarna av badrumsfläktar och våtrumsfläktar erbjuder produkter av högsta kvalitet, men har även insett vikten av god design. Man skapar nu snygga badrumsfläktar som enkelt kan monteras på badrumsväggen utan att man behöver skämmas. Genom att klicka på tillverkarens bild eller logga här nedanför kommer du direkt in på deras hemsida. Där kan du läsa massor av bra information inför valet av badrumsfläkt. De har även bilder på sina olika badrumsfläktar samt mängder med tips kring hur du skall tänka för optimal användning av våtrumsfläkten. Spara

Redaktionen tipsar

…än bara väggar och golv. För att kunna skapa en tilltalande känsla i ditt badrum krävs det så mycket mera.  Det allra mest fantastiska med...
Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?

Annonser