Badrumsblandare

Blandare till ditt badrum i alla former och stilar

Moderna blandare till badrum kan nästan se ut hur som helst. Det kan vara en badrumsblandare i gammal härlig sekelskiftesstil eller en toppmodern beröringsfri variant i borstat stål. Badrumsblandare innefattar både engreppsblandare, tvågreppsblandare, beröringsfria blandare samt blandare till badkar. Marknadens utbud är fantastiskt när det gäller olika blandare till ditt badrum. Designade badrumsblandare i helt unik stil är något som efterfrågas allt mer. Att du som ska köpa ny blandare till ditt badrum lägger allt mer fokus på teknik och design är också ett faktum. Vilken blandare passar dig och din stil?

 

Utvalda varumärken

Mora MMIX miljöanpassade kranar för kök, tvättställ, dusch och bad.
FM Mattsson 9000E med EcoSafe - för en bättre miljö och minskade kostnader.
Classic - klassiskt vackert och som skapar en varm, harmonisk miljö.
Axor erbjuder en mångfald av personliga badrumsstilar.
Primy tillverkar designade rostfria blandare för både kök och badrum.
Våra prisvärda blandare m.m
Seltz - Italiensk design av senaste snitt
Rena linjer i sköna material av yppersta kvalitet. Italiensk design! GESSI by CELLIER
Eleganta blandare för dusch och handfat som matchar våra designprogram ARC och LINC
Blandare Skagerack & Kattegatt från Demerx i Lågbly mässing - Med 5 års garanti
Icon blandare med unik design ger badrummet ett designlyft
Stilren skandinavisk design
Blandarna i Esteticserien finns i färgerna krom, matt vit och svart.
Tvättställsblandare Arredo

Nyheter

Mora Armatur lanserar svarta kranar i serien
Serien MORA REXX smälter samman minimalistisk design och innovativ teknik till en stilren vattenupplevelse. En upplevelse som nu även kan erbjudas i stilren svart nyans.
Årets nyheter!
Sätt en personlig touch på hemmet! Här hittar du de allra senaste modellerna i Mora Armaturs sortiment.
Uppgradering av Mora Rexx och Mora Inxx takd
De nya varianterna har reversibla överstycken för ett enklare byta mellan tak- och handdusch.
LK Vattenfelsbrytare - nyhet för ett vattens
LK Systems presenterar LK Vattenfelsbrytare WSS som automatiskt stänger av vattentillförseln om ett läckage upptäcks i ditt hem.

Reportage, tips & idéer

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?
Till badkaret krävs en alldeles speciell typ av blandare som är gjord just för det ändamålet.
Oras läckra badrumsblandare i serien Il Bagno Alessi bryter snyggt av den romantiska inredningen.
Utforska utbudet av badrumsblandare på marknaden
Vilken badrumsblandare du väljer...
 
Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare!
En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker...
 
Det är fantastiskt hur mycket man kan hinna på en förmiddag - plötsligt fanns bara inredningen på plats.
Rörläggaren hade redan varit där och dragit fram vattenrören till...
 
När solens strålar värmer och havsbrisens vind smeker lätt är inte steget långt till ett svalkande, svalt romantiskt inrett badrum.
De ljusa väggarna och de härliga vaserna med...

Badrumsblandare

Moderna blandare till badrum kan nästan se ut hur som helst. Det kan vara en badrumsblandare i gammal härlig sekelskiftesstil eller en toppmodern beröringsfri variant i borstat stål. Badrumsblandare innefattar både engreppsblandare, tvågreppsblandare, beröringsfria blandare samt blandare till badkar. Marknadens utbud är fantastiskt när det gäller olika blandare till ditt badrum. Designade badrumsblandare i helt unik stil är något som efterfrågas allt mer. Att du som ska köpa ny blandare till ditt badrum lägger allt mer fokus på teknik och design är också ett faktum. Vilken blandare passar dig och din stil?

Blandare som skapar en unik känsla och harmoni i ditt badrum

id="attachment_21645" align="alignleft" width="450"Blandare i badrum som är designade efter senaste badrumstrender
Alla som är duktiga på inredning vet att det är detaljerna som gör skillnaden och din badrumsblandare är ett lysande exempel på en liten detalj som ändå gör stor skillnad. Även om ditt badrum domineras av ett stort och häftigt spabad och ett läckert dubbelhandfat eller om det står ett duschpalats i ena hörnet så är det detaljerna som drar till sig blickarna. Designade badrumsblandare blir vanligare och vanligare i våra svenska hem och med en hel rad av tillverkare kan du verkligen sätta din egen prägel på badrummet. Samtliga varumärken som syns här nedanför är alla verksamma inom området blandare. För att läsa mer om en speciell leverantör så klickar du enkelt på deras bild eller logga och kommer då direkt in på deras hemsida. Där kan du läsa mängder av information om just deras produkter och vad som är speciellt med just deras badrumsblandare. När du väl har kommit så långt är det bara den viktigaste lilla detaljen kvar, nämligen att själv välja vilken badrumsblandare du skall satsa på. Hur ser stilen ut i badrummet för övrigt? Vilken känsla vill du skapa? Skall det vara diskret eller mer iögonfallande? Valen kan göras hur många som helst men med grundstilen i badrummet som bas och med färgvalen i tillägg kommer det ganska snart att utkristallisera sig vilken modell som passar allra bäst. Lycka till!

Till och med en sådan liten enkel sak som en badrumsblandare har blivit ett svårt val

Ett roligt men lite svårt val då valmöjligheterna har blivit så ofantligt många. Du måste bestämma dig för om du vill stänga av och sätta på vattnet med bara en hand, då skall du välja en engreppsblandare. Om du tycker om den mer traditionella stilen där det kalla och varma vattnet sitter på separata reglage skall du välja en tvågreppsblandare. Kanske är du av den åsikten att det bästa är om man inte behöver röra kranen överhuvudtaget, då är det en blandare med rörelsesensor som du skall ha. När du väl har bestämt dig för vilken funktion du vill ha på din nya tvättställsblandare är det dags att fundera på utseendet. En av de senaste trenderna inom tvättställsblandare är de så kallade vattenfallsblandarna. Där kommer vattnet inte i en stråle utan rinner istället ut som ett litet vattenfall i den vågräta, långsmala öppningen. Ekonomi och vattenbesparingar är andra aspekter som är viktiga för oss konsumenter och indirekt också för alla leverantörer av badrumsblandare. Här på badrumsportalen kan du enkelt hitta leverantörer som har mängder med olika modeller av badrumsblandare och vi garanterar dig att du kommer att hitta en modell som kommer att kännas helt rätt just för dig.

Redaktionen tipsar

  Det är fantastiskt hur mycket man kan hinna på en förmiddag - plötsligt fanns bara inredningen på plats. Rörläggaren hade redan varit där...
  När solens strålar värmer och havsbrisens vind smeker lätt är inte steget långt till ett svalkande, svalt romantiskt inrett badrum. De...
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde. Varje år drabbas...

Annonser