Duschkabiner

Duschkabiner är en smart lösning när man vill begränsa duschandet och vattnet till en avgränsad yta. Att kunna kliva in, dra igen dörrarna och sedan duscha obehindrat utan att behöva tänka på skvätt är en praktisk tanke. Om ett badrum exempelvis har haft badkar och man vill byta ut det mot en dusch kan en duschkabin vara ett smart och smidigt alternativ. Kanske har man ett badrum som inte har kakel utan istället våtrumstapet. Då kan en del villaägare känna sig osäkra att duscha öppet, rakt över våtrumstapeten då man är rädd för fuktintrång och kommande problem med mögel mm. Då skulle duschkabiner kanske kännas säkrare och man får en helt annan kontroll över vattnets riktning och vart det blir liggande.

Utvalda varumärken

Ifö Solid SKR är utrustad med standard- eller lyxpelare.
Moderna och svensktillverkade duschkabiner med 20 års garanti.
Svensktillverkade och snyggt utformade duschkabiner. Välj mellan olika glas.
Lagun duschkabin med klart säkerhetsglas.

Reportage, tips & idéer

 
Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare!
En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker...
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde.
Varje år drabbas omkring 60 000 hem av en vattenskada....
Du ska alltid framhäva badrummets absolut bästa delar och använda ytorna på ett effektivt sätt.
Ett nytt badrum handlar, tyvärr, mycket om kronor och ören. Var och en av oss har vår egen privata budget att hålla oss inom.
Vi hjälper dig att hitta rätt ibland alla leverantörer och tillverkare som finns på badrumsmarknaden.
Med ett stort badrum har du alla chanser att få det precis som du har önskat...

Duschkabiner

Duschkabiner är en smart lösning när man vill begränsa duschandet och vattnet till en avgränsad yta. Att kunna kliva in, dra igen dörrarna och sedan duscha obehindrat utan att behöva tänka på skvätt är en praktisk tanke. Om ett badrum exempelvis har haft badkar och man vill byta ut det mot en dusch kan en duschkabin vara ett smart och smidigt alternativ. Kanske har man ett badrum som inte har kakel utan istället våtrumstapet. Då kan en del villaägare känna sig osäkra att duscha öppet, rakt över våtrumstapeten då man är rädd för fuktintrång och kommande problem med mögel mm. Då skulle duschkabiner kanske kännas säkrare och man får en helt annan kontroll över vattnets riktning och vart det blir liggande. I botten på en duschkabin finns ju ett kar med uppvikta kanter som skall se till att inget vatten hamnar direkt på golvet utan kan ledas ut genom ett rör och direkt ut i avloppet.

Duschkabiner med olika funktioner och finesser

Duschkabiner snygga prisEn duschkabin kan vara allt ifrån ett enkelt krypin med endast duschmöjlighet. Ett enkelt utförande som ändå skapar förutsättningar för att kunna ta en snabb och rengörande dusch, varken mer eller mindre. På andra sidan utbudet står duschkabiner som är mer av fullfjädrade duschupplevelser med sittpall, massagedusch och inbyggd radio. Emellan dessa ytterligheter finns alla möjliga olika duschkabiner, stora och små, breda och smala, rundade och fyrkantiga och med diverse olika massageutrustning och tillvalsmöjligheter. Väggarna i duschkabinerna kan också vara antingen klara, alltså transparenta och med full insyn, vilket kan vara väldigt bra om man har sitt barn stående därinne i duschen. Men de kan också ha snyggt tonade dörrar som lämnar lite mer diskretion och respekt för den som duschar. Att kunna få en spa-upplevelse trots att man inget badkar har kan vara en detalj som gör att man väljer lite mer avancerade duschkabiner.

Redaktionen tipsar

  Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare! En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg...
En vattenfelsbrytare är som en jordfelsbrytare, fast för vatten. Skydda er mot vattenskador som familjen Ceder gjorde. Varje år drabbas...

Annonser