Kakel & Klinker

När du letar efter kakel och klinker till ditt badrum har du hamnat helt rätt när du hittat in till den här utställningen på Badrumsportalen. Här hittar du inspiration när det gäller badrumskakel, klinker, natursten, mosaik och sjösten. Kakel och klinker är både hygieniskt, snyggt och lätt att hålla rent. Ett snyggt kakel höjer värdet på ditt badrum. Du hittar även tips på hur du kan lägga klinker och sätta kakel. Att välja kakel och klinker i badrummet är ett sätt att satsa på kvalité och ett långlivat badrum.

Utvalda varumärken

Här hittar du vårt stora utbud av kakel och klinker.
Något utöver det vanliga......
modernt, färgstark
Stilren, vacker och exklusiv är denna storformatiga serie i högblankt utförande.

Reportage, tips & idéer

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?

Kakel & Klinker

Om du är ute och letar efter kakel och klinker till ditt badrum har du hamnat helt rätt! Här på Badrumsportalen bjuder vi på massvis av inspiration och praktiska tips samt tillgång till marknadens ledande aktörer inom badrumskakel, klinker, natursten, mosaik och sjösten mm. Kakel och klinker är hygieniskt, snyggt och lätt att hålla rent. Ett snyggt kakel höjer dessutom värdet på ditt badrum. Att välja kakel och klinker i badrummet istället för en våtrumsmatta är ett sätt att satsa på kvalité och ett långlivat badrum. Att få ett hållbart ytskikt och en säker fuktspärr som ger ett garanterat torrt och problemfritt badrum är något alla badrumsköpare värdesätter. Även om kostnaden skulle bli något högre med klinker än med våtrumsmatta så är livslängden på keramiken mycket längre vilket betalar sig i det långa loppet. Hos oss hittar du även tips på hur du kan lägga klinker och hur man gör vid kakelsättning, välkommen!

Kakel & klinker för läckra badrum

kakel-i-svart-och-vitt

Allt från ett svalt vitt kakel med några sobra enstaka plattor, till kakel med lite struktur eller något vackert mönster. Eller så tar du ut svängarna totalt och väljer en iögonfallande färg med mycket effekt och känsla, och kombinerar istället med lugna vita badrumsmöbler som tar ner energierna i rummet och skapar en fin balans i det totala.

Eller varför inte skapa en mosaikvägg? Möjligheterna att göra just ditt badrum unikt är verkligen oändliga! Idag kan du till och med göra ditt personliga kakel från ett egentaget foto. I vårt bildgalleri kan du hitta både tips och idéer. Låt kreativiteten flöda!

Redaktionen tipsar

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?

Annonser