- Bildgalleri

Badkar & Massagebadkar

Här nedan ser du massor av fräcka och inspirerande bilder på både badkar och massagebadkar. Det kan vara bubbelbad i olika modeller och priser. Tycker du att någon bild verkar lite extra intressant klickar du på den för större format för att sedan klicka direkt till leverantörens hemsida för mer info.

Badrumsbelysning

Här nedan ser du inspirerande bilder på badrumsbelysning i alla möjliga former och prisklasser. En badrumsbelysning är speciellt anpassad till badrumsmiljön och därför är det extra viktigt att den är godkänd för ändamålet. Om du klickar på de små bilderna kommer de upp i fullformat och vill du veta mer om just den belysningen, klickar du en gång till och kommer då direkt till tillverkarens hemsida.

Badrumsblandare

Här nedan ser du massor av blandare till ditt badrum i det bildgalleri som presenteras. Badrumsblandare från Sveriges ledande tillverkare och leverantörer i ett samlat galleri. Klicka på den lilla bilden och den kommer upp i fullformat, är den intressant och du vill söka mer information klickar du igen och kommer till deras hemsida.

Badrumsfläktar

Ett bildgalleri med badrumsfläktar för dig som vill ha en bra ventilation och inomhusmiljö. Foto som ger inspiration och kunskap om vad och hur du ska installera. Klicka på bilderna om du finner något extra intressant och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Badrumsmöbler

Här finner du massor av fräcka badrumsinredningar i inspirerande miljöer. Ett nytt badrumsskåp som kan göra badrummet till den oas du vill det ska vara. Klicka på de små bilderna och få upp dem i fullformat för att sedan klicka en gång till för kontakt och återförsäljarinformation.

Badrumsporslin

Här finner du ett gediget bildgalleri med de fräschaste, fräckaste WC-stolarna, stilsäker inredning med bidé eller en kommod i klassisk stil. Frossa bland bilderna och klicka på de du tycker verkar vara något för dig. Vill du ta kontakt med leverantören eller tillverkaren klickar du ytterligare en gång och kommer direkt till hemsidan där du finner deras kontaktuppgifter och återförsäljarlista.

Badrumsspeglar

Här, på Badrumsportalens bildgalleri för badrumsspeglar hittar du massor av  bilder på trevliga speglar till ditt badrum. Kanske letar du efter en rund badrumsspegel eller så är det mest intressanta hur belysningen fungerar?

Badrumstillbehör

Här nedan ser du massor av fräcka och läckra bilder på badrumstillbehör som kan förändra ditt badrum på ett kick. Det är detaljerna och färgerna som gör det. Finn din stil, dina färger och tillbehör på leverantörens hemsida genom att klicka ytterligare en gång på bilden.

Bastu & Ångbad

Här nedan finner du mängder av bilder på bastumiljöer och ångbad. Här finner du inspirationen när du själv står i kast med att bygga en bastu. De ledande leverantörernas utbud ser du nedan som små bilder och de blir stora om du klickar på bilden. Vill du sedan ha kontakt med den aktuella leverantören klickar du återigen på bilden så kommer du till deras hemsida.

Bänkskivor till badrum

På sidan nedan finner du ett stort antal bilder som säkert inspirerar när du ska byta ut din gamla bänkskiva i badrummet. Fräcka, hållbara bänkskivor i olika material och prisklasser. Klicka på de små bilderna och du ser dem i större format, och tycker du om det du ser klickar du en gång till och kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Sidor