Pooler - Utomhus

Med en pool i trädgården kommer sommarhalvåret att kännas ännu mera lustfyllt

Lagom av allt brukar vara det måtto som de flesta svenskar lever efter och med en trädgård full av arbeten och bestyr så är det väl bara bra för jämvikten om en del av trädgården blir utbytt mot en pool. Visst är det skönt med salta havsbad och långa svalkande simturer i sjön men vad det gäller enkelhet och närhet så finns det väl inget badande som överträffar, bad i en alldeles egen utomhuspool i trädgården. Inga jobbiga cykelturar för att nå stranden, ingen sand i badbyxorna och framför allt du får alltid den bästa platsen i solen, eller skuggan för den delen, utan att du behöver skynda dig för att hinna lägga ut handdukar eller boka platser. En egen pool i trädgården ger dig en lugn, privat och alldeles egen badupplevelse, helt enkelt! Dessutom finns det, idag, fantastiska jetstrålar som man kan montera i sin pool för att på en liten yta ändå kunna motionssimma, utan att behöva ha en jätte pool.

Det finns flera olika uppvärmningssystem för pooler och poolleverantörerna hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar bäst i just ditt fall.

   

Redaktionen tipsar

  Valet av belysning i badrummet är väldigt viktigt för hur ditt badrum kommer att upplevas. Det är inte bara för att få fram en skön...
Tillgången på små badkar tycks inte alls rimma med efterfrågan Överallt ser man frågeställningar kring smidiga, små badkar. Allt fler vill...
Med LK Schaktbotten säkerställer du en helt tät botten i schaktet. Lösningen är prefabricerad och sparar tid och där med pengar.

Annonser

Utvalda varumärken

Svenska Neptun- Experten på Badkar,Bubblor & Massage. 26 år i branschen.
Våra massagebad används ute eller inne, sommar som vinter, varje dag - året runt.
En njutningsfull inverstering som räcker året om!
Jacuzzi, originalet, nu hos Folkpool.