Ett härligt massagebadkar

Unna dig ett riktigt härligt massagebadkar så har du alltid nära till njutning och avkoppling.

Det stressas alldeles för mycket idag. Vi flänger mellan arbete, hämtning på förskolan, fritidsaktiviteter, utvecklingssamtal i skolan och gymmet. Vet ni att det faktiskt finns familjer där de vuxna inte ens hinner ses, annat än i dörren när man kommer hem eller är på väg någonstans. Förstår ni då också kopplingen mellan stress hos föräldrar och överstressade barn i exempelvis skolan? Nu skall detta inte alls bli någon lektion i hur vi överför beteenden till våra barn utan snarare ett uppvaknande och en förståelse för hur lugn och ro i en avslappnad människa påverkar både den egna personen, barnen och hela familjen på ett positivt sätt. 

Massagebadkar från Westerbergs 

Fundera bara över varför spatrenden har blivit så stor och slagit rot på ett så starkt och bestämt sätt. Våra kroppar behöver med jämna mellanrum få komma ner i ett varmt bad, omslutas av vattnets värmande närhet och i kombination med detta också få en härlig massage på alla våra trötta, ömma muskler. Kombinerar du den behandlingen med lite dämpad belysning, några levande ljus, kanske i form av ett härligt doftljus så kommer alla dina sinnen att spänna av och hitta tillbaka till den där fantastiska känslan utav välbefinnande och ro i hela kroppen.

Massagebadkar i ett badrum från Svedbergs 

Många förknippar fortfarande ordet spa med att man åker iväg, tar in på ett hotell och får sin behandling på ett annat ställe än hemma. Visst är den här formen av spa också fantastiskt trevlig och behaglig men med ett massagebadkar i badrummet där hemma så kan du få chans att uppleva den där totala njutningen väldigt mycket oftare och billigare. Har du ett massagebadkar hemma kan du ju dessutom använda det som ett standardbadkar också och bada helt utan bubblor och jetstrålar.

Inbyggt, ovalt massagebadkar från Westerbergs 

På tal om jetstrålar så är åsikten om att bubbelbadkar är något som bara för oväsen och dånar i hela huset när man använder dem, tyvärr fortfarande ganska vanligt förekommande. I den gamla tidens massagebadkar var det tyvärr så att det användes luft i munstyckena för att få fram en härlig massageeffekt och all denna luft som skulle pressas ut och massera våra ömma ryggar, nackar och ben förde tyvärr en hel del oljud. Naturligtvis har tillverkarna av bubbelbadkar tagit åt sig utav kritiken och nu för tiden är massagebadkar och bubbelbadkar väldigt mycket tystare, för att inte säga tysta. Detta har kunnat ske tack vare att man idag för jetstrålar med vatten igenom munstyckena istället och att det med hjälp av denna nya teknik har kunnat bli väldigt mycket mer tystlåtet att slå på sitt massagebadkar idag.

Dubbelt massagebadkar från Westerbergs 

Att krypa ner i ett massagebadkar skall ju vara en avslappnande njutningsstund så att behöva ligga och lyssna till ett dån av luftbubblor som strömmar in i badkaret var inte helt optimalt. Dessutom hjälpte luften till att kyla ner vattnet i karet, vilket inte heller var så bra. Nej nu har allt detta ändrats och idag kan du som sagt krypa ner och slå på strålarna utan att du behöver höra något oväsen. För den som vill optimera njutningen och gärna vill bada med sällskap så finns otroligt väldesignade bubbelbadkar som rymmer två person i full längd som kan sjukna ner ända upp till halsen i vattnet.

Spabad i nattljus från Westerbergs 

Det spontana spabadandet som kan bli hemma är något alldeles speciellt. Efter en lång arbetsdag eller en kall vårdag i trädgården kan det vara alldeles särskilt passande att avsätta en timme eller två på kvällen till den absoluta njutningen och avslappningen. Stäng av mobilen, häll upp ett glas vin, tänd några ljus och låt värmen i vattnet göra resten. Med dagens tysta massagbadkar behöver du heller inte oroa dig för att barnen, som sover gott i sina sängar, skall vakna.

Här på Badrumsportalen kan du få en bra överblick över aktörer inom både Spabad och massagebadkar genom att besöka vår utställning om Spabad och vår utställning om Massagebadkar. Där hittar du också länkar till varje annonsör och kan få mer information om hur och var du kan köpa just deras spabad och massagebadkar.

 

Redaktionen tipsar

Badrummet är kanske inte det första rum man tänker på när man skall julpynta.   Lite extra jul och nyårskänsla, även i badrummet förhöjer...
Infraröda strålar är en naturlig del av ljusets spektra. Det mesta av energin från solstrålarna kommer just från de infraröda frekvenserna...
Med klassiska färger i badrummet känns det alltid rätt När badrummet är installerat med kakel på väggarna och ett klinkergolv med behaglig...

Annonser

Utvalda varumärken

Svenska Neptun- Experten på Badkar,Bubblor & Massage. 26 år i branschen.
Svenska Neptun- Experten på Badkar,Bubblor & Massage. 26 år i branschen.
Design badkar i solid Acovi komposit. Beställ på egna mål och eget design.
Jacuzzi, originalet, nu hos Folkpool.