Romantiska badrum

Med romantiska badrum kan du drömma dig bort...

Romantiska badrum? Älskar du romantik och allt vad det innebär så är ett romantiskt badrum ett måste. Du kan inreda ditt badrum i dämpade toner med gammaldags badrumsmöbler och blommor i skålar och lackade plåthinkar. Kombinera det med underbart mjuka frottéhanddukar och några kuddar så känns badrummet genast som ett mycket mysigare ställe. Har du dessutom en gammalt fint badkar på tassar och en vacker kandelaber så är den romantiska känslan ett faktum. Toppar du dessutom med en bukett färska rosor så är uppdraget fulländat.

Romantiska badrum

Ett annat romantiskt alternativ är det rosa prinsesstemat. Välj en rosa färg som du trivs med och låt den lysa från väggar, golv och badrumstillbehör. Kombinera gärna med lampor i en lite blekare nyans och välj mattor och handdukar i samma sköna rosa färg. Många inredningsbutiker har speglar, tvålkoppar och liknande som är mönstrade med blommor eller medaljongtryck och det passar utmärkt till den romantiska inredningen. Här har hela kaklet fått vackra rosor som pryder badrummet och man kan riktigt känna den förföriska doften.

Romantiska badrum

Har du turen att bo avskilt vid havet eller en sjö så kan du välja att ha stora fönster som går från golv till tak i ditt badrum, då är däremot bra persienner en fördel om du vill kunna få lite avskildhet. Då kan du installera ett härligt bubbelbadkar och dekorera med levande ljus och skålar med väldoftande potpurri för att få en riktigt lyxig och romantisk känsla. När skymningen har lagt sig och bara stjärnorna ser på så kan badrummet bli en fantastiskt romantisk och rogivande plats.

Romantiska badrum med stil och finess

Vad som är romantiskt för dig kan vara något helt annat för mig och vilka associationer vi gör i ett visst badrum är unikt för var och en av oss. Kanske är det detta här som är romantik!? Ett härligt naturnära badrum med både dusch, badkar och härliga djurfällar på golvet. En öppen brasa i tillägg till det och dessutom en vy från badkaret som tar andan ur en - det är väl romantiskt om något!?

Locka fram romantiken i ditt badrum och ge det den där alldeles särskilda känslan av avslappnad värme och erotiska små glädjeämnen. Börja använda ditt badrum för mer njutning och avslappnad närhet och låt fantasin ta dig med på en skön resa.

Så låt nu din nästa investering i badrummet gå i romantikens tecken och dra nytta av det nya badrummet på flera plan. Ge dig hän och njut med alla sinnen i ditt romantiska badrum.

Tänk också på att alla våtrumsarbeten måste göras fackmannamässigt och att om du är det minsta osäker på om du klarar av arbetet själv eller inte så kan det vara läge att ta hjälp av en hantverkare. De som får lov att göra våtrumsjobb har en särskild certifiering som också borgar för att hantverkaren kan sin sak. Genom att anlita en certifierad hantverkare får du automatiskt också en garanti för det jobb som är gjort. Sätt i gång och skapa ditt alldeles egna romantiska badrum!

 

Redaktionen tipsar

Badrumsrenovering? Det fanns absolut inte en tanke på att vi skulle renovera badrum... På sin höjd hade jag kunnat tänka mig att byta ut...
  Undvik kostsamma vattenskador - Skaffa en vattenfelsbrytare! En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg...
  Förverkliga din spa dröm! Drömmen om ett njutfullt badrum med plats för flera aktiviteter samtidigt är nog den dröm som uppfyller oss,...

Annonser