Duschar - Örkelljunga

  

Duschar i Örkelljunga

Ska du köpa ny dusch i Örkelljunga? När det gäller att välja duschar till ett nytt badrum så finns det mycket att välja på. Duschutrymme och duschar i Örkelljunga kan betyda allt från stora duschar och duschutrymmen med gott om plats till mindre duschar när utrymmet kanske är begränsat. Du hittar mycket information och inspiration hos ledande tillverkare och leverantörer av mängder av nya duschar och ser även var deras återförsäljare finns. Men även tips och idéer som kan vara bra att ha med sig i planeringen av badrum och dusch i Örkelljunga.
Längre ner på sidan hittar du även vissa lokala butiker som erbjuder duschar i Örkelljunga med omnejd. Lycka till med ditt badrums- och duschprojekt. Kanske är det en hantverkare som du är ute efter? I så fall kan du kontakta flera  hanverkare som kan lämna offert på jobbet som du vill ha hjälp med i badrummet.

Lokala butiker duschar i Örkelljunga med omnejd

Duschar i Örkelljunga och i närområdet.

Nedan hittar du lokala butiker och återförsäljare där du kan köpa olika varianter av duschar och kompletta duschlösningar i Örkelljunga eller i de närmaste grannkommunerna. 

Sösdala
Gör ett besök i vår utställning! I lugn och ro kan du se urval av vårt breda sortiment.
Sösdala
Kakel och badbutiken i Sösdala, en del av Eurogolv AB, som är en av Skånes mest välsorterade butiker
Helsingborg
Friggebod eller Attefallshus - du väljer.
Lomma
Badrumsinredning, dusch, badkar, blandare, kakel och klinker

Redaktionen tipsar

  Glöm alla trista träkonstruktioner som byggts upp, halv undangömda i ett hörn i tvättstugan. Nu är det nya, ljusare tider för bastun som...
Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?
  En badrumsinredning i trä förhöjer och lyfter fram den ombonade, varma känslan i ditt badrum. Med ett lite mörkare träslag är det enkelt...

Annonser