Duschar - Umeå

  

Duschar i Umeå

Ska du köpa ny dusch i Umeå? När det gäller att välja duschar till ett nytt badrum så finns det mycket att välja på. Duschutrymme och duschar i Umeå kan betyda allt från stora duschar och duschutrymmen med gott om plats till mindre duschar när utrymmet kanske är begränsat. Du hittar mycket information och inspiration hos ledande tillverkare och leverantörer av mängder av nya duschar och ser även var deras återförsäljare finns. Men även tips och idéer som kan vara bra att ha med sig i planeringen av badrum och dusch i Umeå.
Längre ner på sidan hittar du även vissa lokala butiker som erbjuder duschar i Umeå med omnejd. Lycka till med ditt badrums- och duschprojekt. Kanske är det en hantverkare som du är ute efter? I så fall kan du kontakta flera  hanverkare som kan lämna offert på jobbet som du vill ha hjälp med i badrummet.

Lokala butiker duschar i Umeå med omnejd

Duschar i Umeå och i närområdet.

Nedan hittar du lokala butiker och återförsäljare där du kan köpa olika varianter av duschar och kompletta duschlösningar i Umeå eller i de närmaste grannkommunerna. 

Umeå
Inspiration till ditt kök i våra utställningar på Björnvägen
Umeå
Kakel och klinker höjer värdet på ditt badrum

Redaktionen tipsar

Kakel och klinker är tåliga och nästan underhållsfria material Det är lång livslängd på keramiska plattor. I det allra flesta fall till och...
  Förverkliga din spa dröm! Drömmen om ett njutfullt badrum med plats för flera aktiviteter samtidigt är nog den dröm som uppfyller oss,...
Hur mycket kostar det att renovera ett badrum? Vad skall man tänka på och vilka olika detaljer kostar vad?

Annonser